Na zijn studie marketing begon Christophe Goevaert zijn studie loodgieterij en verwarming bij Syntra Aalst. Eerst werkte hij twee en een half jaar in loondienst, daarna richtte hij in 2012 zijn eigen bedrijf op: CnS (Centrale Verwarming & Sanitair).

 

Op dit moment zijn de belangrijkste klanten van CnS particulieren en bouwondernemers. We werken ook voor tandartsen, artsen en andere kleine en middelgrote ondernemingen. Bovendien installeren en onderhouden we sinds 2013 hoogspanningsstations voor de bedrijven Elia en Sibelga.

 

Afhankelijk van de projectmatige behoeften beschikken we over een team van verschillende specialisten en grijpen we in binnen aangepaste termijnen. Onze enige reclame is gebaseerd op mond-tot-mondreclame, dus we maken er een erezaak van om zo goed mogelijk aan de wensen en eisen van onze klanten te voldoen.

Aangezien we meestal op verplaatsing zijn raden wij u aan om ons een e-mail te sturen om een afspraak te maken. Als u niet de mogelijkheid heeft om ons te mailen, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren.

EEN NOODGEVAL?

Contacteer ons 24/7 op het volgend nummer

0477 / 888 . 522

Tijdens de verwarmingsperiode proberen we binnen 24 uur in te grijpen.